Sider

mandag 28. mars 2016

Boktips 7: Renere liv av Tina Holt og Birgitte Magnussen


Denne boken er full av gode tips, triks, råd og ikke minst oppskrifter, ryddig delt inn i ren mat, naturlig skjønnhet, grønt hjem og renere livsstil.

Boken forteller om økologisk mat, hva man bør bytte ut først, produsenter som leverer økologisk mat rett hjem til deg, tips for å komme i gang med å dyrke litt selv og en god porsjon sider med oppskrifter på sunn og god mat.

I kapitelet om naturlig skjønnhet fristes det med oppskrifter på hjemmelagede ansiktsmasker og hårkurer, mye laget av ingredienser du kanskje allerede har hjemme på kjøkkenet, og videre lister over produsenter som tar et ekstra ansvar for vår helse og naturen rundt oss.

Grønt hjem hyller en skikkelig opprydding, gjenbruk og oppskrifter på hjemmelagede vaskemidler til både kjøkken og bad. Jeg skal i hvert fall gjøre et forsøk på kjøkkenspray, laget av sitron, vann, natron og eterisk olje!

Siste kapitel er viet det å få en renere og mer miljøvennlig livsstil til å passe sammen med et hektisk hverdagsliv, mye handler om orden og planlegging. Og tipsene til hvordan å få dette til å passe med konservative samboere, sære barn og skeptiske venner er gode å ha med seg.

Kort sagt, her er det mye å få med seg i kampen for en sunnere og mer miljøvennlig hverdag. Så vi anbefaler dere til å løpe til nærmeste bibliotek!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du noen erfaringer med emnet, eller har du andre innspill? Vi setter pris på dine tilbakemeldinger og innspill.